Luumuneliöt LG MA SO

30.11.2017

20 x 30 cm uunivuoka, 5-10 kpl

Tee 2,5dl Luontaisesti gluteeniton pullataikina LG MA MU SO

Täyte:

n. 2 dl luumusosetta

Voiteluun:

munaa

Pinnalle:

värillistä raesokeria

Tee pullataikina. Taputtele taikinasta kahden leivinpaperin väliin kaksi 20 x30 cm kokoista neliötä. Aseta toinen neliöstä voideltuun uuni vuokaan. Levitä taikinan päälle sosetta. Nosta toinen neliö soseen päälle. Anna pullan kohota lämpimässä paikassa ennen sen paistamista. Voitele pinnalle munaa ja ripottele pinnalle raesokeria

Paista uunissa 200 asteessa n. 15-20 minuuttia

Leikkaa jäähtyneenä levystä 8-10 neliötä

Vinkki:

  • Vehnäjauhollisen version voit valmistaa Vehnäpullataikina LA MU SO -reseptillä
  • luumusoseen tilalla voit käyttää muitakin paistonkestäviä hilloja
  • MU version saat kun voitelet pullan siirappivedellä, kahvisokerivedellä, laktoositonta margariinilla tai vedellä