Luumuneliöt LG MA SO
30.11.2017
20 x 30 cm uunivuoka, 5-10 kpl
Tee 2,5dl Luontaisesti gluteeniton pullataikina LG MA MU SO
Täyte:
n. 2 dl luumusosetta
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
värillistä raesokeria
Tee pullataikina. Taputtele taikinasta kahden leivinpaperin väliin kaksi 20 x30 cm kokoista neliötä. Aseta toinen neliöstä voideltuun uuni vuokaan. Levitä taikinan päälle sosetta. Nosta toinen neliö soseen päälle. Anna pullan kohota lämpimässä paikassa ennen sen paistamista. Voitele pinnalle munaa ja ripottele pinnalle raesokeria
Paista uunissa 200 asteessa n. 15-20 minuuttia
Leikkaa jäähtyneenä levystä 8-10 neliötä
Vinkki:
- Vehnäjauhollisen version voit valmistaa Vehnäpullataikina LA MU SO -reseptillä
- luumusoseen tilalla voit käyttää muitakin paistonkestäviä hilloja
- MU version saat kun voitelet pullan siirappivedellä, kahvisokerivedellä, laktoositonta margariinilla tai vedellä