Korvapuusti LG MA MU SO
30.06.2017
10 - 14 kpl
Tee 2,5 dl Luontaisesti gluteenitonta pullataikinaa
Täyte:
25 g juoksevaa MA margariinia
kanelia
sokeria
Muotoile taikinasta kohoamisen jälkeen suorakaiteeksi (35X20) leivinpapereiden välissä. Levitä margariinia taikina levylle ja ripottele vielä kanelia ja sokeria sen päälle. Kääri taikina löysäksi rullaksi. Leikkaa palasia, jotka asetat sitten voideltuihin wiener vuokiin tai paina leikattua palaa keskeltä molemmilla peukaloilla melkein pohjaan asti ja samalla kerää taikinareunat painauman kohdalle. Kohota pullat noin 15 minuuttia leivinliinan alla. Paista uunissa 200 asteessa noin 15-18 minuuttia. Sivele pulla vedellä tai margariinilla (munalla).
Vinkki:
- jauhot voit korvata gluteenittomiin luontaisesti gluteenittomien sijaan ks keskimäinen kuva
- täytteenä korvapuustissa voi käyttää nutellaa kanelisokerin sijaan. ks keskimmäinen kuva, jossa nutella pullat ovat pellillä eturivin neljä pullaa. Nutellassa on maitoa /%
- MA MU SO kanelipullan saat kun teet taikinan Vehnäpullataikina LA MU - ohjeen mukaan. ks. oikean puoleinen kuva