Pikkupulla LG MA SO
12 kpl
Tee 2,5dl Luontaisesti gluteeniton pullataikinaa LG MA MU SO, mutta käytä taikinassa nesteenä vettä
Pinnalle:
1 muna
värillistä raesokeria
Hiero käsiin jauhoa ja muotoile niiden välissä reilu ruokalusikallisen taikinaa pyöreäksi pullaksi. Laita se voideltuun wienervuokaan. Anna pullien kohota leivinpaperilla päällystetllä uunipellillä niin kauan aikaa ennen kuin uuni lämpiää noin ½ tuntia. Voitele pinta rakennerikotulla munalla ja ripottele heti raesokeria.
Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia ylätasolla.
Hillopulla
Lisää hiukan jäähtyneestä pikkupullaan 1tl/pulla juoksevaa hilloa pursottimella pohjasta sisään.
Voisilmäpulla
Tee kuten pikkupullat mutta ennen munalla voitelua tee pullan ensin keskelle reikä ja lisää siihen maidotonta margariinia, kanelia ja sokeria. Sitten tee loput kuten pikkupulla ohjeessa kerrotaan.
Rahkapulla
Tee kuten pikkupullat mutta ennen munalla voitelua tee pullan keskellä maitolasilla painauma ja lisää pullaan 1rkl marjoja ja rahkaa 2 rkl alla olevasta reseptistä ja sivele munaa pinnalle ennen paistamista.
Rahka:
2dl maustamatonta soijajogurttia
2 munaa
1dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 dl mustikoita
Vinkki:
- SO version saat kun korvaat maustamattoman jogurtin Alpro(kookos, manteli), Yosa & Oatly (kaura) tuotteisiin tai Alpro soya Go On