Pikkupulla LG MA SO

18.11.2017

12 kpl

Tee 2,5dl Luontaisesti gluteeniton pullataikinaa LG MA MU SO, mutta käytä taikinassa nesteenä vettä 

Pinnalle:

1 muna

värillistä raesokeria

Hiero käsiin jauhoa ja muotoile niiden välissä reilu ruokalusikallisen taikinaa pyöreäksi pullaksi. Laita se voideltuun wienervuokaan. Anna pullien kohota leivinpaperilla päällystetllä uunipellillä niin kauan aikaa ennen kuin uuni lämpiää noin ½ tuntia. Voitele pinta rakennerikotulla munalla ja ripottele heti raesokeria.

Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia ylätasolla. 

Hillopulla

Lisää hiukan jäähtyneestä pikkupullaan 1tl/pulla juoksevaa hilloa pursottimella pohjasta sisään.

Voisilmäpulla

Tee kuten pikkupullat mutta ennen munalla voitelua tee pullan ensin keskelle reikä ja lisää siihen maidotonta margariinia, kanelia ja sokeria. Sitten tee loput kuten pikkupulla ohjeessa kerrotaan.

Rahkapulla

Tee kuten pikkupullat mutta ennen munalla voitelua tee pullan keskellä maitolasilla painauma ja lisää pullaan 1rkl marjoja ja rahkaa 2 rkl alla olevasta reseptistä ja sivele munaa pinnalle ennen paistamista.

Rahka:

2dl maustamatonta soijajogurttia

2 munaa

1dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

3 dl mustikoita

Vinkki:

  • SO version saat kun korvaat maustamattoman jogurtin Alpro(kookos, manteli), Yosa & Oatly (kaura) tuotteisiin tai Alpro soya Go On