Runebergin torttu LG MA
muffinivuoka, 12 kpl
200g juoksevaa MA margariinia
1 dl sokeria
2 munaa
2 dl LG jauhoseosta
5 (n. 60g) Semperin piparkakkukeksejä LG MA MU SO
1 pss (80g) mantelijauhetta
1½ tl leivinjauhetta
1½ tl kardemummaa
½ dl soija juomaa
Pinnalle:
1-2tl/torttu vadelmahilloa
valmista sokerikuorrutetta
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen joukkoon. Murskaa piparkakut kaulimella jauheeksi muovipussissa tai pyyhkeen välissä. Sekoita kuivat ainekset yhteen. Sekoita jauhoseos vuorotellen nesteen kanssa. Voitele muffinivuoat. Annostele taikina vuokiin.
Paista uunissa 20 asteessa uunin alaosassa noin 20 minuutin ajan.
Kumoa tortut jäähtyneinä ja koristele hillolla. Pursota sokerikuorrutetta hillon ympärille.
Vinkki:
- SO version saat kun korvaat maidon vedellä, riisi-, kaura-, manteli-, kookos-, cashew-, hasselpähkinä- ja riisijuomalla
<- Paluu Etusivulle
<- Paluu Elise Bake reseptisivulle