Piparkakku-kuivakakku MA SO #

30.11.2017

25 palaa, 1,8l rengasvuoka

Ohjeen 1 osa:

150g juoksevaa MA margariinia

1½ dl siirappia

1 dl sokeria

1 tl piparkakkumaustetta

1 tl kardemummaa

2 tl kanelia

Ohjeen 2 osa:

½ tl neilikkaa

3 munaa

Ohjeen 3 osa:

3½ dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

Kiehauta 1 osa ohjeen ainekset ja jäähdytä. Lisää joukkoon ensin 2 osa ohjeen aineksista, kun olet ne sekoittanut hyvin niin lisää loput aineksista. Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista uunissa 175 asteessa noin 50-60 minuuttia.

Jäähdytä kakku ennen leikkaamista

Vinkki:

  • kakun maku paranee vanhetessa esim pakastuksen jälkeen
  • LG version saat kun korvaat jauhon LG jauhoseosta