Piparkakku-kuivakakku MA SO #
30.11.2017

25 palaa, 1,8l rengasvuoka
Ohjeen 1 osa:
150g juoksevaa MA margariinia
1½ dl siirappia
1 dl sokeria
1 tl piparkakkumaustetta
1 tl kardemummaa
2 tl kanelia
Ohjeen 2 osa:
½ tl neilikkaa
3 munaa
Ohjeen 3 osa:
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Kiehauta 1 osa ohjeen ainekset ja jäähdytä. Lisää joukkoon ensin 2 osa ohjeen aineksista, kun olet ne sekoittanut hyvin niin lisää loput aineksista. Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
Paista uunissa 175 asteessa noin 50-60 minuuttia.
Jäähdytä kakku ennen leikkaamista
Vinkki:
- kakun maku paranee vanhetessa esim pakastuksen jälkeen
- LG version saat kun korvaat jauhon LG jauhoseosta