Persikka-Vadelma pannari MA #

18.11.2017

                                            16 annosta

Ainekset:

1 l soijamaitoa

4 munaa

5 dl vehnäjauhoja

1/2 dl juoksevaa MA margariinia

1 tl suolaa

1,5 dl sokeria

pieni purkki (450g)persikkaviipaleita sokeriliemessä

1 pss (200 g) vadelmia

Kauramuru:

1 dl kaurahiutaleita

½ dl vehnäjauhoja

½ dl juoksevaa MA margariinia

½ dl sokeria

Tarjoa:

vanilja soijajäätelöä

Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon munat, jauhot, rasva, sokeri. Anna turvota noin 1/2 tuntia. Kaada pannukakkutaikina voideltuun leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Asettele persikkaviipaleet ja jäiset vadelmat tasaisesti pannukakun pinnalle.

Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Valmista tällä välin muruseos sekoittamalla ainekset keskenään. Nosta pannukakku uunista, levitä muruseos pannukakun pinnalle ja jatka paistamista vielä 15-20 minuuttia.

Tarjoa persikka-vadelmapannari maidottoman vaniljajäätelön kanssa.


Vinkki:

  • LG version saat korvaamalla jauhot vajaalla 5 dl LG jauholla
  • SO version saat kun korvaat soijamaidon vedellä, kaura-, riisi-, kookos-, hasselpähkinä- tai mantelijuomalla
  • Mustikkapannukakun saat kun korvaat persikan ja vadelman sijasta mustikoita 3dl (200g) ja 1 tl kardemummaa