Persikka-Vadelma pannari MA #
16 annosta
Ainekset:
1 l soijamaitoa
4 munaa
5 dl vehnäjauhoja
1/2 dl juoksevaa MA margariinia
1 tl suolaa
1,5 dl sokeria
pieni purkki (450g)persikkaviipaleita sokeriliemessä
1 pss (200 g) vadelmia
Kauramuru:
1 dl kaurahiutaleita
½ dl vehnäjauhoja
½ dl juoksevaa MA margariinia
½ dl sokeria
Tarjoa:
vanilja soijajäätelöä
Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon
munat, jauhot, rasva, sokeri. Anna turvota noin 1/2 tuntia. Kaada
pannukakkutaikina voideltuun leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Asettele
persikkaviipaleet ja jäiset vadelmat tasaisesti pannukakun pinnalle.
Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Valmista tällä välin muruseos sekoittamalla ainekset keskenään. Nosta pannukakku uunista, levitä muruseos pannukakun pinnalle ja jatka paistamista vielä 15-20 minuuttia.
Tarjoa persikka-vadelmapannari maidottoman vaniljajäätelön kanssa.
Vinkki:
- LG version saat korvaamalla jauhot vajaalla 5 dl LG jauholla
- SO version saat kun korvaat soijamaidon vedellä, kaura-, riisi-, kookos-, hasselpähkinä- tai mantelijuomalla
- Mustikkapannukakun saat kun korvaat persikan ja vadelman sijasta mustikoita 3dl (200g) ja 1 tl kardemummaa