Margitin maustekakku LG MA

30.11.2017

1,8l kakkuvuoka

Kuvassa vasemmalla puolella vehnäjauhollinen versio ja oikealla luontaisesti gluteeniton

Taikina:

2 munaa

2 kk (2½ dl)sokeria

¾ kk (½ dl) juoksevaa MA margariinia

¾ kk (½ dl) soija ruokakermaa

2 tl kardemummaa

2 tl kanelia

2 kk (2½ dl) LG jauhoseosta

1 tl leivinjauhetta

Vatkaa muna ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää joukkoon muut ainekset. Kaada seos voideltuun kakkuvuokaan.

Paista uunissa 180 asteessa n. 40 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuin kumoat sen.

Jäähdytä kakut ennen vuoasta kumoamista.

Vinkki:

  • SO version saat kun korvaat kerman Alpro (kookos), GoGreen (kaura), Oatly (kaura) ruokakermalla