Margitin maustekakku LG MA
30.11.2017

1,8l kakkuvuoka
Kuvassa vasemmalla puolella vehnäjauhollinen versio ja oikealla luontaisesti gluteeniton
Taikina:
2 munaa
2 kk (2½ dl)sokeria
¾ kk (½ dl) juoksevaa MA margariinia
¾ kk (½ dl) soija ruokakermaa
2 tl kardemummaa
2 tl kanelia
2 kk (2½ dl) LG jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa muna ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää joukkoon muut ainekset. Kaada seos voideltuun kakkuvuokaan.
Paista uunissa 180 asteessa n. 40 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuin kumoat sen.
Jäähdytä kakut ennen vuoasta kumoamista.
Vinkki:
- SO version saat kun korvaat kerman Alpro (kookos), GoGreen (kaura), Oatly (kaura) ruokakermalla