Kinkkupasteija MA MU SO #

04.02.2018

12 kpl

1 pkt (500g) MA lehtitaikina levyjä

vettä

Täyte:

100g kinkkusuikaleita

½ sipulia

¼ paprikaa

½ prk (227g) ananasta


Ruskista kinkkusuikaleet, paprikanpalat ja hienonnettu sipuli. Lisää seokseen ananaspaloja. Leikkaa levyt kahtia ja laita keskelle n 2rkl seosta ja sivele neliön kaksi viereistä reunaa vedellä. Yhdistä reunat hyvin painaen yhteen siten että saat pasteijoista kolmion muotoisia. Valela pinta vedellä.

Paista uunissa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia kunnes pinta tulee ruskeaksi. Valele pinta vedellä.

Vinkki:

  • GL/LG version saat kun korvaat vehnäjauhollisen taikinan Fria Bröd Ab Lehtitaikina GL,MA, SO / Schär Blätterteig lehtitaikina LG MA MU / Suloiset Torttutaikina G MA SO tai Vuohelan herkun LG torttu- tai pasteijataikina LG MU SO