Kinkkupasteija MA MU SO #
04.02.2018

12 kpl
1 pkt (500g) MA lehtitaikina levyjä
vettä
Täyte:
100g kinkkusuikaleita
½ sipulia
¼ paprikaa
½ prk (227g) ananasta
Ruskista kinkkusuikaleet, paprikanpalat ja hienonnettu sipuli. Lisää seokseen ananaspaloja. Leikkaa levyt kahtia ja laita keskelle n 2rkl seosta ja sivele neliön kaksi viereistä reunaa vedellä. Yhdistä reunat hyvin painaen yhteen siten että saat pasteijoista kolmion muotoisia. Valela pinta vedellä.
Paista uunissa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia kunnes pinta tulee ruskeaksi. Valele pinta vedellä.
Vinkki:
- GL/LG version saat kun korvaat vehnäjauhollisen taikinan Fria Bröd Ab Lehtitaikina GL,MA, SO / Schär Blätterteig lehtitaikina LG MA MU / Suloiset Torttutaikina G MA SO tai Vuohelan herkun LG torttu- tai pasteijataikina LG MU SO
<- Paluu Etusivulle
<- Paluu Elise Bake reseptisivulle